Photobucket

Pada : 28 April 2013
Bertempat : Ladang Tunas Alam Agrotech, Titi Gantung, Bota Kiri, Perak.
Masa : 9:00 pg - 5:30 petang.
Kaedah Kursus : Menumpukan lebih kepada praktikal.
Disediakan : Nota panduan, makan, minum, beg media dan sijil.
Bayaran : RM 190.00 (Terhad untuk 15 orang sahaja.)

Hanya pendaftaran dengan deposit RM50.00 seorang akan diutamakan.

Thursday, December 27, 2007

Rumah dah siap.


Rumah dah siap


Yang sebelah kanan tu plan nak buat bilik suntik


Pemandangan dalam. Kat sebelah kanan tu bilik suntik sementara


Baru ada 3 rak kat dalam


Beg baru dalam rumah baru

Ni la rumah baru.. Dengan hampir semua material 2nd hand temasuklah kayu, zink, kayu rak dan tuannya..hehe..hehe...habis dekat 10k. Dah muflis tahap gaban bulan ni.
Yang keliling net hitam tu bersaiz 26 kaki lebar dan 40 kaki panjang. Side wing sebelah je. Muat 20-25k beg. Yang depan lapang tu ruang kerja. bersaiz 18x20. Habuk kayu saya letak jauh-jauh. Nak guna baru angkut ke ruang kerja. Takut jangkitan spora dan makhluk lain melalui angin ke rumah hasil. Bilik letak benih on the way...tunggu dapat bonus. Harap2 bonus company bayar awal, kalau tak...sakit skit.

1 comment:

fatisha said...

wah!!! tahniah yer.. best!!

 
Design by Tunas Alam Agrotech © 2008